Wieberr AkyazıAKYAZI GÜNCEL HABER | Son Dakika Akyazı Haberleri

Akyazı Güncel Haber - Akyazi Haberleri - Son Dakika Sakarya Akyazı Haberleri -Akyazi Güncel Haberler Akyazı Güncel Haber – Akyazi Haberleri

Akyazı Güncel Haber - Akyazi Haberleri - Son Dakika Sakarya Akyazı Haberleri -Akyazi Güncel Haberler Akyazı Güncel Haber – Akyazi Haberleri

AKYAZI GÜNCEL HABER | Son Dakika Sakarya Akyazı HaberleriAkyazı Haber - Akyazi Haber - Son Dakika Akyazı Haber -Akyazi Haber Akyazı Haber – Akyazi Haber
SON DAKİKA

Wieberr Akyazı

Bu haber 19 Ekim 2024 - 15:58 'de eklendi ve 106 views kez görüntülendi.

Wieberr – Oto Bakım, Halı Bakım ve Temizlik Ürünleri

Wieberr, profesyonel beyin takımı ve yüksek standartlarda AR-GE laboratuvarlarına sahip bir liderdir. Alanında en iyi mühendisleri bünyesinde barındırarak, sürekli yenilik ve kalite odaklı çalışmalar gerçekleştiriyoruz….

Birçok sektörde faaliyet gösteren Koçkar Makine Kimya San. ve Tic. Aş. olarak, Wieberr markasıyla temizlik ve hijyen ürünleri  üretimi yapmaktayız.

Wieberr Akyazı, günden, haber, sakarya, hedenk

Wieberr Akyazı

Koçkar kuruluşundan itibaren müşteri beklentileri ve pazar talepleri doğrultusunda ürün çeşitliliğini artırma çalışmalarını sürdürmüştür. Üretimini gerçekleştirdiği oto bakim ve temizliği, hali bakim ve temizliği,  çamaşır hijyen ve temizliği, mutfak hijyen ve temizliği, genel temizlik ve hijyen, kişisel temizlik ve hijyen ürünleri ile oteller, hastaneler, çamaşırhaneler, restoranlar, gıda işletmeleri, fabrikalar, temizlik şirketleri, okullar ve her sektörden kurumun ihtiyaçlarına özel profesyonel çözümler sunmaktayız. Koçkar olarak sektördeki gelişmeleri pazardaki yeni talepleri yakından takip edip ar-ge çalışmalarına önem vererek bilgi, tecrübe, birikimimizle üretim yapmaktayız.

Üretime 2005 yılında  Sakarya tesislerinde başlamış olup 2018 yılında Kazakistan, 2019 yılında Ukrayna ve 2020 yılında Azerbaycan’ da yerel ortaklarla birlikte kurulan üretim tesislerimizde Wieberr markasıyla üretime devam etmektedir.

Ulusal başarının elde edilebilmesi için küreselleşmenin öneminin bilinci ile bütün gayretimizle yurtdışı üretim ve ihracat çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Dış pazarda 2010 yılında komşu ülkelerle başlayan ihracatımız bugün itibari ile Wieberr markasıyla orta Asya, Avrupa, Amerika, Afrika, Arap yarımadası ağırlıklı olmak üzere 83 ülkeye ulaşmıştır. İç pazarda bayi, müşteri ve e-ticaret pazarlama sistemi oluşturarak, ülkenin tamamında yaygın pazar ağı oluşturmuştur.

Koçkar olarak son yıllarda ülkemizde ve dünyada çevre, insan sağlığı ve güvenliği kavramlarının anlamlarının değiştiğinin ve doğal kaynakların kitliğinin bilinci ile insanların temel ihtiyaçlarından olan temizlik ve bakim ürünlerinin üretimi ve kullanımı konularında daha az doğal kaynak ve iş gücü tüketimi ile en iyi sonuca nasıl ulaşacağı konusunda çalışmaktayız. Koçkar, kalite, çevre, iş sağlığı ve güvenliği yönetim sistemleri belgelerine sahiptir. süreçlerimizin tüm aşamalarında yönetim sistemlerini etkin kullanmak suretiyle ulusal ve uluslararası standartlarda müşteri beklentilerini karşılayan ürünler üretmekteyiz.

Firmamız, üretim ve pazarlamasında TÜRKAK onaylı ISO 9001 – ISO 14001 kalite belgesiyle kalitesini tescillemiştir. Amacımız, ülkemizde ve tüm dünyada bilinen, tercih edilen ve güvenilen bir firma bir marka olarak gelişmemizi sürdürmektir. Bunun için gerekli olan her türlü istek, azim ve donanıma sahip olduğumuzu biliyor bu hedefe ancak değerli müşteri ve paydaşlarımız ile omuz omuza ulaşabileceğimize inanıyoruz. İşimizin her aşamasında olduğu gibi bugün de, yarın da kalite kimyamızda var!

Koçkar Aş. Wieberr Oto & Halı Bakım Ürünleri

Koçkar Aş. Wieberr Oto & Halı Bakım ÜrünleriAlışveriş merkezi sektöründe hizmet vermektedir. SAKARYA ilinde Akyazı ilçesinde olan Koçkar Aş. Wieberr Oto & Halı Bakım ÜrünleriAlışveriş merkezi kategorisinde hizmet veren firmadır. Akyazı ilçesinde Alışveriş merkezi arandığında Koçkar Aş. Wieberr Oto & Halı Bakım Ürünleri olarak sizlere en iyi hizmeti vermektedir. SAKARYA da Akyazı ilçesinde Alışveriş merkezi için iletişim bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.

Koçkar Aş. Wieberr Oto & Halı Bakım Ürünleri hakkında ki güncel iletişim bilgilerineAlışveriş merkezi hakkında ki bilgilere ve varsa Koçkar Aş. Wieberr Oto & Halı Bakım Ürünleri fotoğraflarına da buradan ulaşabilirsiniz.

En çok arananlar listesinde bulunan Koçkar Aş. Wieberr Oto & Halı Bakım Ürünleri için tüm bilgilere buradan ulaşabileceğiniz gibi Koçkar Aş. Wieberr Oto & Halı Bakım Ürünleri için yol tarifi de alabilirsiniz. SAKARYA da Alışveriş merkezi arayanlar için SAKARYA Alışveriş merkezi nasıl giderimSAKARYA Alışveriş merkezi neredeSAKARYA Alışveriş merkezi yol tarifi gibi arama sonuçlarına web sitemiz üzerinden yol tarifi alarak Koçkar Aş. Wieberr Oto & Halı Bakım Ürünleri firmasına ulaşabilirsiniz.

Koçkar Aş. Wieberr Oto & Halı Bakım Ürünleri mesai saatleri, açılış ve kapanış saati ne zaman? Koçkar Aş. Wieberr Oto & Halı Bakım Ürünleri iletişim bilgisi ve firma hakkında bilgilere buradan ulaşabilirsiniz. Koçkar Aş. Wieberr Oto & Halı Bakım Ürünleri sosyal medya hesapları varsa SAKARYA da bulunan Alışveriş merkezi için Koçkar Aş. Wieberr Oto & Halı Bakım Ürünleri sosyal medya hesaplarına ulaşarak haberleri, duyuruları, ürünleri, fotoğrafları vb. paylaşımları Koçkar Aş. Wieberr Oto & Halı Bakım Ürünleri sosyal medya hesaplarından ve sitemizden takip edebilirsiniz.

Koçkar Aş. Wieberr Oto & Halı Bakım Ürünleri sosyal medya hesapları bulunmuyorsa Alışveriş merkezi hakkında bilgi almak için Koçkar Aş. Wieberr Oto & Halı Bakım Ürünleri telefon numarası üzerinden yada Koçkar Aş. Wieberr Oto & Halı Bakım Ürünleri adresinden Alışveriş merkezi konumuna giderekte bilgi alabilirsiniz.

  • Koçkar Aş. Wieberr Oto & Halı Bakım Ürünleri Telefon Numarası
  • Koçkar Aş. Wieberr Oto & Halı Bakım Ürünleri İletişim Bilgisi
  • Koçkar Aş. Wieberr Oto & Halı Bakım Ürünleri Yol Tarifi Al
  • Koçkar Aş. Wieberr Oto & Halı Bakım Ürünleri Adresi
  • Koçkar Aş. Wieberr Oto & Halı Bakım Ürünleri Nasıl Gidilir
  • Koçkar Aş. Wieberr Oto & Halı Bakım Ürünleri Hakkında
  • Koçkar Aş. Wieberr Oto & Halı Bakım Ürünleri Profil
  • Koçkar Aş. Wieberr Oto & Halı Bakım Ürünleri Çalışma Saatleri
  • Akyazı Koçkar Aş. Wieberr Oto & Halı Bakım Ürünleri
  • Sakarya Koçkar Aş. Wieberr Oto & Halı Bakım Ürünleri
  • Sakarya Akyazı Koçkar Aş. Wieberr Oto & Halı Bakım Ürünleri

Halı yıkama

Jant temizleyici

Wieberr torpido parlatıcı

Wieberr oto bakım ürünleri

Oto yıkama şampuanı

Lastik parlatıcı

Temizlik ürünleri

İletişim Bilgileri

KOÇKAR MAKİNA KİMYA SAN. VE TİC. A.Ş.

Fatih Mah. 9008 Sok. No:121/1 Akyazı / Sakarya
Telefon: 0264 418 18 67
E-Posta: info@wieberr.com.tr

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Akyazı Güncel Haber - Akyazi Haberleri - Son Dakika Sakarya Akyazı Haberleri -Akyazi Güncel Haberler Akyazı Güncel Haber – Akyazi Haberleri

Akyazı Güncel Haber - Akyazi Haberleri - Son Dakika Sakarya Akyazı Haberleri -Akyazi Güncel Haberler Akyazı Güncel Haber – Akyazi Haberleri

Akyazı Haber - Akyazi Haber - Son Dakika Akyazı Haber -Akyazi Haber Akyazı Haber – Akyazi Haber