Hurda Fiyatları Ne Kadar 2020 Listesi | Güncel Fiyatlar - AKYAZI GÜNCEL HABER | Son Dakika Sakarya Akyazı HaberleriAKYAZI GÜNCEL HABER | Son Dakika Sakarya Akyazı Haberleri

Akyazı Güncel Haber - Akyazi Haberleri - Son Dakika Sakarya Akyazı Haberleri -Akyazi Güncel Haberler Akyazı Güncel Haber – Akyazi Haberleri

Akyazı Güncel Haber - Akyazi Haberleri - Son Dakika Sakarya Akyazı Haberleri -Akyazi Güncel Haberler Akyazı Güncel Haber – Akyazi Haberleri

AKYAZI GÜNCEL HABER | Son Dakika Sakarya Akyazı HaberleriAkyazı Haber - Akyazi Haber - Son Dakika Akyazı Haber -Akyazi Haber Akyazı Haber – Akyazi Haber
SON DAKİKA

Hurda Fiyatları Ne Kadar 2020 Listesi | Güncel Fiyatlar

Bu haber 19 Ekim 2020 - 5:40 'de eklendi ve 1.360 views kez görüntülendi.

Hurda Fiyatları Ne Kadar 2020 Listesi | Güncel Fiyatlar

Hurda Fiyatları – Günlük Hurda Fiyatları – Güncel Hurda Fiyatları

Günlük hurda fiyatları aşağıdaki tabloda döküm liste halinde sunulmaktadır. En güncel hurda fiyatları için sitemizi takip edebilirsiniz.  Hurdacı İstanbul genelinde hurda fiyatları ile ilgili  Günlük hurda fiyatları

Güncelleme tarihi: 18.10.2020 Pazar

Hurda Demir Fiyatları 

Fiyat Listesi
Toplama Demir1,65 TL
Hurda Dkp1,75 TL
Ekstra1,85 TL
Teneke0,60 TL
Pik Talaş1,40 TL
Demir Talaş1,30 TL
Yıkım Çıkma Demir1,75 TL
Hurda İnşaat Demiri1,75 TL

Hurda Bakır Fiyatları

Fiyat Listesi
Lama Bakır43,00 TL
Kırkambar39,00 TL
Kızıl Talaşı37,00 TL
Soyma Bakır43,00 TL
Kırma Antkron39 TL
Kırma TTR35,50 TL
Yanık Bakır 

Bakır Talaşı 
43 TL 

38 TL

Hurda Alüminyum Fiyatları

Fiyat Listesi
Alüminyum Araiş8 TL
Bakırlı Petek9,00 TL
Alüminyum Profil Çıkma8,30 TL
Tel Alüminyum8,00 TL
Talaş4,50 TL
Ofset Matbaa Kalıbı9,60 TL
Alüminyum Sac8,80 TL
Alüminyum İçecek Kutusu5,00 TL

Hurda Paslanmaz Krom Fiyatları

Fiyat Listesi
310 Paslanmaz9, TL
310 Talaş6,50 TL
304 Krom5,00 TL
304 Talaş4,30 TL
201 Paslanmaz1,80 TL
202 Paslanmaz1,850 TL
316 Krom7,50 TL
316 Krom Talaş4,80 TL
430 Paslanmaz5,60 TL

Hurda Sarı Fiyatları

Fiyat Listesi
Kırkambar Sarı22,50 TL
Çubuk Ucu Sarı23,00 TL
Hurda Su Saati22,50 TL
MS-70 Sarı Araiş21,00 TL
MS-64 Sarı Araiş25,50 TL
MS-58 Sarı Çubuk Talaş16,50 TL

Hurda Kablo Fiyatları

Fiyat Listesi
Hurda Kablo Karışık7,00-13,00 TL
Fare Yemez Kablo11,00-15,00 TL
Antigron7,00-16,80 TL
İçi Çelik Kablo6,00-13,80 TL
Tek Damarlı Kablo Tesisat Tipi18 TL
Enerji Kablosu Yeraltı14,50 TL

Diğer Hurda Fiyatları

Fiyat Listesi
Pimapen Beyaz1,60 TL
Pimapen Renkli1,20 TL
Hurda Kurşun8,00 TL
Zamak12,00 TL
Alkopan2,00 TL
Sökülecek Motor2,60 TL
Akü5  TL
Hurda Çinko8,00 TL

Hurdacı İstanbul Değerlendirmesi

İstanbul kalabalık nüfusa ve yoğun endüstri alanlarına sahip olması nedeniyle geri dönüşüm sektörünün hızlı büyüdüğü bir şehir olmuştur.  web sitemizde güncel Bakır Fiyatları günlük güncellenmekte.  Özellikle metal ürünlerin üretim fabrikalarına daha ekonomik ham madde temin edilmesini sağlayan hurdacılık her geçen gün sektörler arası ağını genişletmiştir. Ekonomi ile doğrudan bağlantılı olan geri dönüşüm sektörü ülkemizde kendi borsasını da oluşturmuştur. Özellikle İstanbul hurda fiyatları anlık değişimlere uğramaktadır. Bu da hurda piyasasında dalgalanmalara yol açmaktadır. İşte bu hurda fiyatlarının artışı ve inişlerini kolay takip edebilmek için Çinko Fiyatları

Hurda toplayarak birey  olarak atık ve atıl durumda olan malzemelerin toplanması ve ayrıştırılması sonucunda çöpe gidecek malzeme geri dönüşüme kazandırılmış olunur. Hurda su saati fiyatları

Üretiminde doğru adımlar kullanılmış metaller, özelliklerini kaybetmeden defalarca tekrar kullanılabilir. Türkiye’de geri dönüşüme en çok gönderilebilen malzemelerin ilk başına çelik geliyor. Geri dönüşüm sayesinde aynı malzemeden en çok üretilen ürün ise alüminyumdan oluşan içecek kutularıdır. Kola ve diğer teneke meşrubat kutuları buna örnektir. Maddi değeri yüksek olan altın, gümüş, bakır ve alüminyum da geri dönüşüm sektöründe işlem görmektedirler. Dünya geneline baktığımızda ise yıllık yaklaşık 350 milyon ton hurda metal geri dönüşüme kazandırılıyor.

En Güncel Hurda Fiyatları

Türkiye’nin birçok yerinde piyasası olan hurda sektöründe özellikle alıcılar ve satıcılar güncel fiyatların ne kadar olduğunu merak etmektedir. Bu noktada en güncel hurda fiyatları alıcı ve satıcılara yol gösterici olmakla birlikte farklı hurda türlerine ilişkin de piyasa fiyatlarının aşağı yukarı ne kadar olduğunu ifade etmektedir. En çok alımın yapıldığı şehirler ve en çok alımı olan hurda türleri de yine bu fiyat listesinde yer alır. Hurda türlerinin fiyatlarından, daha birçok detayı alıcılar ve satıcılara sunan bu listeye ilişkin detaylar şu şekildedir.

2020 Güncel Hurda Fiyatları

2020 güncel hurda fiyatları, farklı hurda türlerine göre farklı rakamsal değerler karşımıza çıkarıyor. Ancak genel olarak en kıymetli hurdalar, yüksek rakamlardan açılış buluyor. Bakırdan, alüminyuma, plastikten kromdan yapılış hurdalara kadar farklı birçok hurda türüne ilişkin bilgiler listede yer almaktadır. Elbette her piyasada olduğu gibi hurda piyasasında da ekonomiden etkilenip belli değişiklikler gözlemlenebilmektedir. Piyasanın normal değişim rotası dışında bir de hurda fiyatlarının farklı illere ve illerin farklı bölgelerine göre de değişiklik gösterdiğini söyleyebiliriz. Buna göre liste içerisinde genel alım satım fiyatları bulunmakta olup şehirlere göre küçük de olsa fiyat farklılıkları bulunabilmektedir. 2020 hurda türleri ve fiyatları ise şu şekildedir.

  • Demir için; DPK hurda demirin kilogram fiyatının 1,75 TL, ekstra hurda demirin kilogram fiyatının 1,75, birinci grup hurda demir fiyatının 1,70 TL, ikinci grup demirin 1,68 TL, demir talaş demirinin 1,35 TL’den alıcı bulduğu ifade edilebilir.
  • Aynı zamanda 2020 güncel hurda fiyatları arasında teneke hurda demir için 0,50 TL, toplama hurda için 1,10 TL, inşaat yıkım demir hurdası için ise 1,33 TL verildiği görülmektedir.
  • Hurda bakır için ise soyma türünde kilogram başına 34,90 TL, lama bakır için de 34,90 TL, kırkambar bakırı için 31,40 TL, antigron kırma bakır için 32,00 TL ve son olarak ise kızıl bakır talaş hurdası için kilogram başına 32,00 TL ödenmektedir.
  • Alüminyum için ise piyasa fiyatları arasında tel için kg başına 10 TL, araiş için 9 TL, jant için 9,20 TL, boyasız alüminyum profil için 8,70 TL, tas ve tabak için 8 TL ve son olarak ise piston için de 7,70 TL kg başına ödenir.

Farklı birçok ilde alım satımı gerçekleştirilen çok farklı türde hurdalar bulunmakta olup genel geçer alım fiyatları ile en çok toplanan bakır, alüminyum ve demir gibi maddelerin ederi tahmini olarak 2020 güncel hurda fiyatlarılistesinde yer almaktadır. Bu listeye ek olarak elektronik hurdalara ilişkin güncel fiyatları da şu şekilde ifade etmek mümkündür.

Hurda Elektronik Fiyatları

Hurda piyasasında en çok alım satımın yapıldığı malzemelerden biri de elektronik türüdür. Elektronik ürünler, kullanımdayken nasıl bir popülerlik taşıyorsa; aslında hurda haline geldikten sonra da aynı popülerliğini sürdürmeyi belli oranda başarıyor. Özellikle de geri dönüşümünün olması sebebi ile alıcısı da hurda miktarı da oldukça fazladır. Hurda elektronik fiyatları da, diğer hurda ürünler gibi rakamsal değişikliklere uğrayabiliyor. 2020 yılı itibari ile elektronik türü hurda alım satım en güncel hurda elektronik fiyatları ise şu şekilde sıralanabilir:

  1. Elektronik hurda türüne giren kablolara arasında karışık kablo için kg başına 9 TL, antigron kablo için 8 TL, tek damar kalın iç tesisat için ise kg başına 25 TL, yer altı enerji kablosu için kg başına 18 TL, TTR kablo türü için kg başına 9 TL, çelik zırh kablo için 6 TL, fareye dayanıklı kablo için ise kg başına 16 TL ödenmektedir.
  2. Bilgisayarın aksamı arasında yer alan RAM için 5,50 TL, ana kart için 7 TL, telefon kartı için 5,50 TL, yazıcıların ana kartı için kg başına 3 TL, işlemciler için kg başına 5,40 TL ve hard disk için kg başına 4 TL ödeme yapılmaktadır.

En çok alım ve satıma konu olan hurda türlerinin en güncel hurda elektronik fiyatları yukarıda sayıldığı gibi olmakla birlikte Türkiye genelinde illere göre küçük farklılıklar da olsa genel itibari ile piyasa fiyatları bu şekildedir.

Hurdaların Fiyat  Nelere Göre Değişiyor?

İstanbul hurda fiyatları mevsimsel etkilenme de yaşamaktadır. hurda demir fiyatları günlük olarak barsoya endeksli şekilde değişmektedir  sizde demirin kilosu ne kadar  Özellikle inşaat sektörünün durağanlaştığı kış aylarında hurda demir tedarik etmek zorlaşmakta bu da fiyatları yükseltmektedir. Aynı kategorideki farklı ürünlerde fiyat farkının bulunmasının nedeni ise geri dönüşüm işlem basamaklarının çokluğu ve zahmeti ile ilgilidir. Örneğin önceden standart bir elektronik borda sahip olan cep telefon hurdaları için fiyatlandırma üç aşağı beş yukarı aynıydı. Ancak günümüzde telefonlarda kullanılan parçaların birbirinden çok farklı olması ve bazı modellerden hurda parça ayrıştırması oldukça zahmetli olması nedeniyle ücretlendirme de farklılık göstermektedir.Demir Ton Fiyatı ?

DEMİR HURDASI FİYATI

Hurda Demir Fiyatları

Hurda demir fiyatı İstanbul hurda fiyatları arasında en çok merak edilen fiyattır. Bunun nedeni sektörde oldukça fazla yer tutmasıdır. Daha çok şantiye ve inşaat alanları ile yıkım-söküm-kesim işlerinden elde edilmektedir. Fiyatlandırma kriteri olarak; inşaat sektöründe ikinci el kullanılabilme durumu, kalite durumu başlıca etkendir. Şantiye sahalarında biriken hurda demir için ise; hurdanın sahadaki konumu, yani toplu mu dağınık mı, saflık oranı, paslanmış demir hurdası fiyatı düşürür. Yıkım işlerinden çıkan hurda demir için ise; yapılacak işin maliyeti fiyatlandırmayı doğrudan etkileyen ana olaylardır.

HURDA BAKIR FİYATI

Hurda Bakır Fiyatları
Hurda Bakır Fiyatları

Bakır hurdası daha çok elektrik ile sektörden çıkmaktadır. İstanbul’da en çok bulunan hurda bakır çeşitleri soyma bakır, lama bakır imalat artığı, antkron kırma, ttr kırma, kırkambar karışık kırma, kırkambar bakır, araiş sarı, çubuk ucu parça, çubuk talaşı, kırkambar sarı, radyatör bakırıdır. İstanbul hurda fiyatları bakır kurunda bu çeşitlere göre fiyatlandırılır.

ALÜMİNYUM HURDA FİYATI

Hurda Alüminyum Fiyatları

Alüminyum yapısı gereği birçok alanda kullanılabilen bir metaldir. Ayrıca direk madenden elde edilmesi geri dönüşümden elde edilmesine göre oldukça fazla maliyetlidir. Bu durum alüminyum hurdasının geri dönüştürülme oranını artırmaktadır. Bu sayede hurda alüminyum fiyatı dünya genelinde olduğu gibi İstanbul hurda fiyatları içinde de iyi bir konuma sahiptir. Alüminyum kullanan üretim yerlerinin çoğu imalat artığı olarak alüminyum parçaları açığa çıkarır. Bunlara araiş de denir. Bu parçalar arasında sarı ve bakır mevcut ise fiyatlandırma biraz daha artmaktadır.

Havalandırma Hurdası Fiyatları

Hava ya da su soğutmalı olarak işlem gören havalandırmaların zamanla ömrü tükenir. Bunun üzerine etkili bir şekilde çalışma göstermezler. İşlevini yitirenler için hurdacılar ile iletişime geçilebilir. Öyle ki havalandırma hurdası alanlar sayıca fazla ve:

  1. Nakit alım ile müşterilere avantajlı gelmekte.
  2. Havalandırmaların boşa yer kaplaması bu şekilde engellenir.
  3. Geri dönüşüme hazırlanması mümkün hale gelir.

Daha çok alışveriş merkezlerinde ya da otellerde havalandırma sistemlerine başvurulur. Ve sistemler için kullanılan materyaller bir hayli fazladır. Son derece ağır ve değerli oldukları için hurda değerleri de yüksektir.

ATIK KAĞIT VE KARTON FİYATLARI

Hurda Kağıt Fiyatları

Kağıt mutlaka ama mutlaka geri dönüştürülerek kullanılması gereken müthiş bir araçtır. Kağıt yapımında ağaçların kullanılması bunu zorunlu kılmaktadır. Kağıt hurdasının fiyatlandırması kağıdın cinsine, mürekkep durumuna ve ayrıştırılması için özel işlem gerekip gerekmediği gibi özelliklere göre yapılmaktadır.

PLASTİK HURDA FİYATLARI

Hurda Plastik Fiyatları

İstanbul’un her iki yakası için mevcut hurda plastik alımlarımız devam etmektedir. Haber vermeniz halinde ekiplerimiz adresinize gelip tüm plastik atıklarınızı satın alacaklardır. Plastik hurdasının fiyatlandırması atığın daha önce kullanıldığı alana ve şuan ki temizlik durumuna göre yapılır.

Hurda fiyatları

Motor, makine, kurşun, çinko, krom, pvc, sarı, araiş, demir, alüminyum, plastik, kağıt, bakır, kablo, çelik hurdaları için en güncel hurda fiyatlarını

 

2020 Güncel Hurda Fiyatları

Hurda Fiyatları günlük olarak Değişmektedir Hurda Fiyatını Hurdaların bize görsel olarak resimlerini gönderdiğiniz taktirde Sizlere net Hurda Fiyatlarınızı Verebiliriz çok karışık hurda ve malzemede yerinize gelerek ücretsiz analiz yaparız Güncel Hurda Fiyat Bilgisi

Güncel Hurda Fiyatları

Hurda demir, hurda bakır, alüminyum hurdası, hurda sarı, plastik hurda, kağıt, krom paslanmaz, kablo hurdası, kurşun hurda, çinko hurdası, beyaz eşya hurdası ve elektronik kart hurdası kilo fiyatı kaç para? Hurdanın kilosu ne kadar? Hurda fiyatı ne?

Güncel Hurda Fiyat Listesi 2020

İstanbul’da hurdacılık ve geri dönüşüm yapanlar tarafından belirlenen fiyat listesidir. İstanbul hurda piyasası içerisinde faaliyet gösteren hurdacılar kendi listesini hazırlayabilir. İstanbul hurda satışı yapmadan önce hurdacınızdan fiyat listesi istemeyi unutmayınız.

Hurda Demir Fiyatları

  1. Hurda demir fiyatları İstanbul’da hurda demir alımı yapan hurdacılar tarafından uygulanmaktadır. Demir hurdası alım satımı yapılırken hurda demir kg fiyatı uygulanmaktadır.

Demir Hurdası Fiyat Listesi

#Hurda Demir GrubuKilo Fiyatı (₺)
1DKP Hurda Demir₺ 1,75
2Ekstra Hurda Demir₺ 1,64
3Teneke Hurda₺ 0,45
4Toplama Hurda₺ 0,95
5Demir Talaşı Hurdası₺ 1,20
6İnşaat Yıkım Hurdası₺ 1,35
7İnşaat Demir Çubuğu Hurdası₺ 1,65
8Pik Demir Talaşı Hurdası₺ 1,15
9Tufal Hurdası₺ 0,08

Hurda Bakır Fiyatları

Hurda bakır fiyatları hurda bakır alan yerler tarafından uygulanmaktadır. Elinizde bulunan bakır hurdasının cinsine göre fiyatı değişmektedir. Hurda bakır kg fiyatı aşağıdaki bakır hurdası fiyat listesi malzemenin kilosu çarpılarak hesaplanabilir.

Bakır Hurdası Fiyat Listesi

#Hurda Bakır GrubuKilo Fiyatı (₺)
1Soyma Bakır Hurdası₺ 30,50
2Lama Bakır Hurdası₺ 31,50
3Kırkambar Bakır Hurdası (Bobin,Yanık,Boru)₺ 26,45
4%98 Külçe Bakır Hurdası₺ 28,00
5TTR Kırma Bakır Hurdası (Granür)₺ 28,20
6Bakır Talaş Hurdası (Kızıl)₺ 24,35

Hurda Beyaz Eşya Fiyatları

  1. bulaşık makinesi hurda fiyatı
  2. bozuk çamaşır makinesi hurda fiyatları

hurda çamaşır makinesi ne kadar eder

  1. hurda çamaşır makinesi fiyatları 2019
  2. hurda bulaşık makinesi kaç lira
  3. hurda çamaşır makinesi fiyatları 2018
  4. hurda bulaşık makinesi alanlar
  5. hurda beyaz eşya fiyatları

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Akyazı Güncel Haber - Akyazi Haberleri - Son Dakika Sakarya Akyazı Haberleri -Akyazi Güncel Haberler Akyazı Güncel Haber – Akyazi Haberleri

Akyazı Güncel Haber - Akyazi Haberleri - Son Dakika Sakarya Akyazı Haberleri -Akyazi Güncel Haberler Akyazı Güncel Haber – Akyazi Haberleri

Akyazı Haber - Akyazi Haber - Son Dakika Akyazı Haber -Akyazi Haber Akyazı Haber – Akyazi Haber